Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Turner prize

Letters

Your article on the Turner Centre (NCE 15 January) sets out well some of the issues that we have been concerned with since we first decided to place the gallery building in the sea, outside the pier at Margate.

I would like to point out that Jane Wernick Associates worked on the project since its inception at the competition stage in the early summer of 2001 until the end of October 2003. During that time the project received planning permission, and we worked with Arup Maritime to develop the requirements of the physical modelling that you reported.

Whitby Bird's official involvement started at the end of October 2003.

Jane M Wernick, Jane Wernick Associates, Unit 10D Printing House Yard, Hackney Road, London E2 7PR

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions. Please note comments made online may also be published in the print edition of New Civil Engineer. Links may be included in your comments but HTML is not permitted.