Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

The misses

Project 5

There are no major gripes, says Deans. But bathroom layouts were compromised by the constraints of the site. It only became apparent that less space was available than envisaged when the frame was up, and partitions and services going in. Nurses would have liked bigger bathrooms and wider corridors.

Time and budget constraints meant wall and floor finishes would, ideally, have been of higher quality. There are some problems with impact sound, especially at night, that would be reduced if more resilient concrete-rubber composite flooring were used.

'It won't get many points for external aesthetics,' laments Whitehouse.

The incredibly tight site made the logistics of giving different trades site space and of manoeuvering components into place tougher than Terrapin would have liked.

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions. Please note comments made online may also be published in the print edition of New Civil Engineer. Links may be included in your comments but HTML is not permitted.

Related Jobs