Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

The Gallery | Post-Olympic Aquatics Centre images revealed

New images revealing the renovated London 2012 Aquatics Centre have been unveiled by the London Legacy Development Corporation. The removal of temporary seating structures and installation of 628 panes of glass and external doors has now been completed.

The Zaha Hadid designed and Balfour Beatty built structure needed a team of six to install one pane of glass at a time.

The average size for each is pane is 1.5m by 3m, each weighing 250kg. The glass has been printed with a dot matrix pattern, which varies in size and pattern over the elevations and is designed to partially restrict vision through the glass. This aims to protect the privacy of the centre’s users and to allow natural daylight to flow through.

The centre will open to the public next spring.

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions. Please note comments made online may also be published in the print edition of New Civil Engineer. Links may be included in your comments but HTML is not permitted.