Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Slippery slope

Letters

I was interested and encouraged by the recent British Construction Industry Awards with one exception - the ski centre in Dubai.

This may be a structural wonder, but it is essentially a public display of conspicuous wealth, a great waste of scarce recourses and a signicant contributor to global warming.

Surely the award of a prize should not be based purely on the design and construction of a project, but should also take into account of its impact.

John F Woodward OBE, Holly Cottage, The Fairstead, Cley, Norfolk NR25 7RJ

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions. Please note comments made online may also be published in the print edition of New Civil Engineer. Links may be included in your comments but HTML is not permitted.