Your browser is no longer supported

For the best possible experience using our website we recommend you upgrade to a newer version or another browser.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Assessors comments

'The design has the practical clean lines of pure classical simplicity which the judges wished they could have had for adoption for signal only gantries 20 years ago,' said the panel. 'The provision of louvres to unite elements and limit wind loading and the use of composite materials for these and other secondary components to reduce maintenance liability is innovative and elegant.

Subscribe for full online access and get...

  • Full, instant access to all stories
  • Customised email alerts straight to your inbox
  • Monthly print magazine

Register for guest access to keep reading and get..

  • A free taste of other selected news stories
  • Daily email newsletters


Already have a subscription or ICE membership? or